Як зробити в домашніх умовах морозиво. Фото і відео рецепти домашнього приготування

17.03.2012 21:59

Отримати якісну морозиво в домашніх умовах в широкому асортименті важко, так як в роздрібному продажі відсутні дуже багато видів харчової сировини, які використовують підприємства, що виробляють ці ласощі.

Сьогодні ми детально поговоримо про те, як зробити морозиво вдома по фото і відео рецептами. Смачні ласощі і, що найголовніше, без всяких шкідливих для здоров’я добавок.

Маючи певний набір молочних продуктів, для виготовлення морозива вибирати потрібно такі, які пройшли процедуру гомогенізації. Це може бути згущене чи сухе молоко. Якщо, використовуючи їх, не виходить зробити досить жирне морозиво, то можна додатково додати вершки. Потрібні саме вершки, а не вершкове масло. Масло небажано додавати в морозиво.

Як зробити домашнє морозиво без великого вмісту цукру. Крім жирів в морозиві має бути певна, невелика кількість води. Іншими словами, має бути менше води або більше вміст сухих речовин. При цьому важливо, щоб кількість сухих речовин збільшувалася не за рахунок цукру, а за рахунок підвищення вмісту жирів і білків.

Якщо при виготовленні морозива використовувати молоко, то воно вийде низькокалорійним. Якщо ж використовувати вершки, то у морозива буде протилежний ефект.

Наведений нижче рецепт морозива розрахований на порцію для двох осіб. Якщо морозива потрібно більше, то варто поекспериментувати з іншими методами.

Крім цього можна експериментувати з ароматами, найпростіший з яких — шоколадний сироп. Сьогодні у продажу є самі різні ароматизатори і смакові замінники, так що у морозива може бути будь-який смак і аромат.

Щоб зробити морозиво в домашніх умовах всього за п’ять хвилин, знадобиться:

1 ст. л. цукру

0,5 склянки вершків або молока

1/4 ч. Л. ванілі (або інший приправи)

6 ст. л. солі

Лід, щоб наповнити сумку розміром з галон

2-а закриваються пакета — 1 великий і 1 маленький.

Спосіб приготування морозива будинку:

Заповнити великий пакет льодом наполовину. Додати сіль (можна звичайну їдальню, але краще крупнокристалічного). Змішати сіль з льодом і відкласти.

Налити молоко в контейнер, додати цукор і ваніль, злегка перемішати. Вилити суміш у маленький пакет.

Щільно закрити пакет. Помістити маленький пакет у великий так, щоб його повністю оточував лід. Щільно закрити великий пакет. Енергійно струшувати пакети не менше 5 хвилин. Для зручності можна використовувати рушник, так як пакети будуть слизькими і дуже холодними.

Закінчивши збивання, можна діставати маленький пакет і насолоджуватися морозивом.

Давайте детально розглянемо, як можна зробити в домашніх умовах морозиво, комбінуючи різні інгредієнти. За допомогою наведених нижче рецептів ви зможете дуже просто приготувати смачне морозиво вдома.

Як бачите, існує безліч різноманітних рецептів приготування морозива в домашніх умовах. Зробивши два три різних варіанти смачного ласощі своїми руками, ви зможете придумати свої рецепти приготування морозива, комбінуючи різні інгредієнти.

Прочитати повністю: Джерело


Share →