Як зробити морозиво в домашніх умовах рецепт

У період спекотної літньої пори, коли яскраво сяє сонце, завжди хочеться чогось для душі. Хтось вибирає похід у ресторан, хтось віддає перевагу сходити в кінотеатр. Але для того щоб порадувати себе, зовсім не обов’язково значне вкладення коштів. Можна, наприклад, просто поласувати морозивом. Напевно, знайдеться небагато людей, які відмовилися б від такого задоволення. А що може бути ще смачніше: домашнє морозиво. Можливо, Ви задалися питанням, як зробити морозиво в домашніх умовах. Рецепт абсолютно не представляє складнощів. Приготувати морозиво вдома зможе кожен. Отже, на цьому тижні ми пропонуємо Вам зробити домашнє морозиво. Рецепт з фото додаються.

Як зробити пломбір або як приготувати ванільне морозиво в домашніх умовах: Рецепт

253A%252F%252Fstatic.mirbonus.ru%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F07%252FMorozhenoe-vanilnoe-e1311957639382.jpg" /%

Приготування морозива може зайняти деякий час, але сам процес приготування морозива складається всього з декількох дій. Для початку ми розповімо Вам, як приготувати пломбір або звичайне ванільне морозиво. Вам знадобиться:

  • молоко — 250 мл
  • вершки (33-35%) — 250 мл
  • яєчні жовтки — 4-6 шт.
  • цукор — 80-90 г
  • ванільний екстракт або ванільний цукор (за бажанням) — 1 ч.л.

    Як приготувати ванільне морозиво: рецепт поетапно

    1. Налийте молоко в каструлю, доведіть молоко до кипіння, потім зніміть каструлю з плити і дайте молоку охолонути до температури тіла.

    2. Додайте цукор до яєчних жовтків, а також ванільний цукор (якщо Ви бажаєте отримати ванільне морозиво, а не звичайний пломбір). Добре змішайте і розітріть масу. Для цієї мети можна використовувати блендер.

    3. Отриману масу постійно помішуйте, вливаючи в неї тонкою цівкою молоко.

    4. Підсумкову суміш нагрівайте на повільному вогні, не припиняючи помішування. Суміш повинна загуснути.

    5. Загусла суміш (крем) остудіть спочатку при кімнатній температурі, а потім помістіть в холодильник.

    6. Налийте вершки в окрему миску. Збийте вершки до деякого загусання.

    7. Дістаньте крем з холодильника, додайте в нього збиті вершки і перемішайте масу.

    8. Суміш перекладіть в пластиковий контейнер, закрийте кришкою і помістіть в морозильну камеру приблизно на 40-60 хв. Потім дістаньте кілька застиглу суміш, збийте міксером або блендором і знову помістіть в морозильну камеру. Повторіть процедуру ще один раз.

    9. Потім залиште масу майбутнього морозива в морозильній камері на 2-3 ч. Морозиво готово. Перед подачею на стіл краще помістити морозиво на 20 хв. в холодильник, щоб морозиво злегка розм’якшилися.

    Як приготувати морозиво зі згущеним молоком: Рецепт

    Ваші діти, напевно, будуть у захваті, якщо Ви оберете рецепт приготування морозива зі згущеним молоком. До ингридиентам з попереднього рецепта необхідно додати згущене молоко — 350-400г, а кількість вершків можна збільшити до 700 м Відмінність рецепта полягає лише в тому, що при збитих вершків потрібно поступово вливати згущене молоко, не припиняючи збивання. Решта кроки рецепта залишаються колишніми.

    Як приготувати шоколадне морозиво в домашніх умовах: Рецепт

    Для того щоб пріготвоіть шоколадне морозиво, Вам буде потрібно:

  • молоко — 1,3 склянки
  • яєчні жовтки — 3 шт.
  • цукрова пудра — 3 ст.л.
  • жирні вершки — 6 ст.л.
  • вода — 3 ст.л.
  • шоколад — 120 г

    Процес приготування шоколадного морозива поетапно не сильно відрізняється від приготування ванільного морозива:

    1. Додайте цукрову пудру до яєчних жовтків. Добре змішайте і розітріть масу. Для цієї мети можна використовувати блендер.

    2. Закип’ятіть молоко.

    3. Яєчно-цукрову суміш постійно помішуйте, вливаючи в неї тонкою цівкою молоко, тільки зняте з плити.

    4. Підсумкову суміш нагрівайте на повільному вогні, не припиняючи помішування. Суміш повинна загуснути.

    5. Покладіть у воду шматочки шоколаду і розтопіть їх на водяній бані.

    6. Налийте вершки в окрему миску. Збийте вершки до деякого загусання.

    7. Додайте в загусла суміш розтоплений шоколад, добре перемішайте.

    8. Додайте в суміш збиті вершки, ще раз добре перемішайте.

    9. Суміш перекладіть в пластиковий контейнер, закрийте кришкою і помістіть в морозильну камеру приблизно на 2-3 ч. Морозиво готово. Перед подачею на стіл краще помістити морозиво на 20 хв. в холодильник, щоб морозиво злегка розм’якшилися.

    Як приготувати полуничне морозиво в домашніх умовах: Рецепт

    Інгредієнти, необхідні для того, щоб приготувати полуничне морозиво вдома:

  • свіжа полуниця — 450 г
  • цукор — 110 г
  • холодна вода — 4 ст.л.
  • за бажанням трохи лимонного і апельсинового соку

    Приготування полуничного морозива в домашніх умовах поетапно.

    1. Змішайте воду і цукор. Поставте суміш в каструлі на слабкий вогонь і помішуйте до повного розчинення цукру.

    2. Доведіть суміш докіпенія, підсильте вогонь і варіть сироп 5 хв. потім зніміть каструлю з плити і охолодіть сироп.

    3. Помийте полуницю. Протріть полуницю до стану пюре.

    4. Змішайте полуницю з сиропом, який вже до цього часу повинен охолонути. Додайте за бажанням трохи лимонного і / або апельсинового соку. Добре перемішайте суміш.

    5. Суміш перекладіть в пластиковий контейнер, закрийте кришкою і помістіть в морозильну камеру мінімум на 2-3 ч. Морозиво готово. Перед подачею на стіл краще помістити морозиво на 20 хв. в холодильник, щоб морозиво злегка розм’якшилися.

    Як приготувати яблучне морозиво: Рецепт

    Інгредієнти для того, щоб приготувати яблучне морозиво в домашніх умовах:

  • свіжі яблука — 300-350 г
  • жирні вершки — 500 мл
  • цукор — 30 г
  • за бажанням трохи лимонного соку

    Приготування яблучного морозива поетапно.

    1. Помийте яблука, очистіть їх від шкірки і серцевини. Протріть яблука на тертці до стану пюре. Охолодіть яблучне пюре в холодильнику.

    2. Налийте вершки в окрему миску. Збийте вершки до деякого загустіння і остудіть їх у холодильнику.

    3. Змішайте яблучне пюре і вершки. Додайте цукор. Добре перемішайте суміш. За бажанням додайте трохи лимонного соку.

    4. Суміш перекладіть в пластиковий контейнер, закрийте кришкою і помістіть в морозильну камеру мінімум на 2-3 ч. Морозиво готово. Перед подачею на стіл краще помістити морозиво на 20 хв. в холодильник, щоб морозиво злегка розм’якшилися.

    Як приготувати йогуртовое морозиво: Рецепт

    253A%252F%252Fstatic.mirbonus.ru%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F07%252FMorozhenoe-s-yagodami.jpg" /%

    Йогуртове морозиво — рецепт, який найпростіше зробити в домашніх умовах. Приготування йогуртового морозива поетапно.

    1. Купуйте йогурт, який Вам подобається, а також палички для морозива.

    2. Вставте паличку для морозива в йогурт і поставте так йогурт в морозильну камеру на 30 хв.

    3. Дістаньте йогурт, перемішайте, помістіть паличку на колишнє місце і знову відправте в морозильну камеру на 30 хв. Повторіть процедуру ще один раз.

    4. Помістіть йогурт в морозильну камеру ще на 2-3 ч. Морозиво готово.

    Ми сподіваємося, що в ці спекотні дні рецепт морозива на десерт порадує Вас і Ваших близьких. А якщо Ви хочете заощадити свій час і сили на приготування морозива і створити будь-які комбінації морозива, то Ви можете скористатися таким прекрасним пристроєм, як мороженица. Вибрати й недорого купити мороженицу Ви можете в інтернет-магазині e5.ru або sotmarket.ru. Бажаємо Вам смачного!

    Прочитати повністю: Джерело


  • Share →