Mia (102214)

Стандартний пломбір в домашніх умовах робиться так:

Береться 1 л молока, 100 г масла, 2 склянки цукру, 1 ч. Л. крохмалю, 5 яєчних жовтків.

Молоко налити в каструлю, поставити на вогонь, відразу ж додати масло. Довести молоко до кипіння. Поки молоко закипає, змішати цукор і крохмаль, додати жовтки, розтерти ложкою до отримання однорідної маси. Додати до одержаної маси невелику кількість молока, змішати — повинна вийде консистенція, що нагадує рідку сметану. У закипіле молоко поступово вливати отриману масу, постійно помішуючи. Коли суміш закипить повторно, зняти каструлю з вогню, поставити в холодну воду і продовжувати помішувати до тих пір, поки суміш не стане теплою. Залишити Охлождающая. Охолоджену Перемістити розлити по формах, заморозити.

Улюбленцем усієї дітвори стане морозиво зі згущеним молоком. Його рецепт схожий з рецептом пломбіру, ​​тільки замість звичайного молока в цукрово-жовткову суміш потрібно додати згущене і добре перемішати.

Для шоколадного морозива, приготованого вдома, вам знадобиться:

— 3 яєчних жовтки;

— 1 ч. Л. цукрової пудри;

— 300 г молока;

— 200 г чорного гіркого шоколаду;

— 150 г вершків.

Жовтки збити з цукровою пудрою. Майже доведене до стану кипіння молоко тонким струменем не поспішаючи влити в жовткова-цукрову масу, постійно помішуючи її. Отриманий крем процідити через сито в глибоку чисту каструлю. Варити на повільному вогні, поки маса не загусне. Дати охолонути, влити розтоплений шоколад і вершки. Розлити крем за формами для морозива, заморозити.

Лимонне морозиво в домашніх умовах готується так:

Беруться 5 лимонів, 150 г цукру, 2 склянки води, щіпка солі. Цукор розчинити у воді і поставити отриманий сироп на повільний вогонь. Додати цедру лимона, довести до кипіння, кип’ятити 5 хвилин. Додати сіль. Процідити, охолодити. Додати сік, вичавлений з 5 лимонів. Розлити масу по формах для морозива, заморозити.

Яблучне морозиво в домашніх умовах включає такі інгредієнти:

— 1 кг стиглих соковитих яблук;

— 3 лимона;

— 1,5 склянки цукрової пудри.

Дрібно нарізати яблука, залити їх окропом, дати охолонути, накривши кришкою. Протерти остиглі яблука на дрібній тертці, додати сік лимона і трохи холодної кип’яченої води. Додати цукрову пудру. Отриману масу розмішати. Розкласти яблучну масу по формах, заморозити. Таким чином можна приготувати будь фруктове морозиво.

Оригінальним на смак є кавове морозиво, виготовлене в домашніх умовах. Для нього буде потрібно:

— 3 склянки свіжозвареної кави;

— 2 ст. л. молока (або вершків);

— 250 г цукру;

— 4 яєчних жовтки.

Жовтки розтерти з цукром, влити каву і молоко, отриману масу поставити на повільний вогонь. Довести до кипіння, постійно помішуючи. Зняти з вогню і помішувати до повного охолодження. Розлити кавову масу по формах, заморозити.

Йогуртную морозиво в домашніх умовах зробити простіше простого. Для цього потрібно купити в магазині йогурт і палички для морозива. Увіткнути в йогурт паличку, поставити в морозильну камеру на півгодини. Дістати, перемішати, знову поставити в морозилку на півгодини. Повторити процедуру ще раз (дістати, перемішати, поставити в морозилку). Дістати отримане йогуртную морозиво можна через 2 години.

for_liliy (138543)

Сирне морозиво

Сир lt; Ламберgt ;, lt; Амберgt; легкий 15% -ної жірності150 г Вершки 33% -ві 300 мл Жовток яєчний 4 штуки Цукор 50 г Груші 1 штука М’ята свіжа для прикраси

1. Сир натерти на дрібній тертці і змішати в сотейнику з вершками, поставити на плиту на маленький вогонь.

2. Збити жовтки з цукром і тонкою цівкою ввести в вершки. Готувати 5-10 хвилин, до густої консистенції.

3. Перелити в лоток і поставити в морозильник на 3:00.

4. Розкласти в креманки і прикрасити грушею і м’ятою.

BellaRom (23144)

На youtube є величезна кількість відео як робити морозиво в домашніх умовах. Там головні інгредієнти вершки, молоко, цукор, жовтки КУРТНА яєць, ванілін. Отсальное — добавки за бажанням (шоколад, фрукти, горіхи і т. П.)

Прочитати повністю: Джерело


Share →