Як приготувати Нутеллу в домашніх умовах

Нагодувати дитину вранці – справа досить складна. Мало хто з дітей тільки прокинувшись стрімголов летить на кухню, збираючись поснідати. А вже якщо його там чекає корисна їжа, типу каші або варених яєць, то можна бути абсолютно впевненим, що снідати ваше чадо відмовиться. А от не бутерброди або цукерки з шоколадками, погодяться з задоволенням, тільки це вже не зовсім корисно, та й насичення особливого не завдасть. А між тим, дитині необхідно з ранку отримати такий заряд бадьорості та енергії, якої вистачило б на цілий день! Знаючи, що діти люблять солодке і бутерброди, багато мам йдуть на невелику хитрість і купують в магазинах шоколадну пасту Нутелла. Вона дуже смачна, її обожнюють всі діти, вона намазується на хліб або печиво і до її складу входять такі інгредієнти, як всіма улюблений шоколад і горіхи. А всім відомо, що останні володіють цілим рядом корисних властивостей.

Звичайно, не можна ручатися за свіжість покупної шоколадної пасти, за дотримання умов транспортування і зберігання. Та й ніколи не можна бути повністю впевненими, що склад, написані на етикетці буде повністю відповідати тому, що знаходиться всередині банки. Саме тому оптимальним варіантом є самостійне виготовлення Нутеллою в домашніх умовах. Так ви можете самостійно підбирати інгредієнти. Паста вже точно не буде містити консервантів і барвників. На рахунок свіжості продуктів, сумніви теж відпадають, та й робити шоколадну пасту зовсім не складно. Не варто випускати з уваги і той момент, що домашній аналог обійдеться вам набагато дешевше, ніж покупна паста.

Саме цей горішок здатний швидко і надовго втамувати голод. Крім того, завдяки вмісту в ньому Магнію, він сприятливо впливає на кров’яний тиск і обмін речовин в організмі. Так само його постійне вживання підвищить імунітет, поліпшить концентрацію, зміцнить пам’ять і підніме настрій. Ще арахіс містить клітковину, а це вже корисно не тільки для кишечника, а й усього організму в целом.В Загалом, арахіс дасть все необхідне дитині для того, щоб його день пройшов насичено та весело. Крім арахісу можна додавати й інші горішки, які подобаються. Проте варто пам’ятати, що горіхи – це високалорійний продукт, а тому не варто вживати їх у великій кількості за один раз. Крім того, вони є алергенами, тому для першого разу, варто спробувати зовсім трохи, поступово збільшуючи порцію продукту. Отже, переходимо до приготування настільки корисної смакоти.

Прочитати повністю: Джерело


Share →